Rreth nesh

Themeluar ne Suhareke nga viti 2010, me lokacion te vendosur ne te njetin vend, kompania EDAG eshte nje nga komanite transportuese me efektive dhe me e besueshme prej Zvicrres ne Kosove dhe anasjelltas, duke ofruar sherbim te plote per klientet e saj.

Ne 2008 kompania realizoj marreveshje  duke u bere  Distributor i kompanise se ujit natyral “ Lajthiza “ kompani nga Shqiperia  me lokacion te vendosur ne Suhareke

Ne 2013 kompania arriti te behej export dhe import partner i komapnis ‘’Gani Transport ‘’lme lokacion ne Zvicerr.

Ne 2017 kompania filloj te zgjeroj dhe zhvilloj biznesin e saj edhe ne sektorin automobilistik.

Pavarsisht te qenit ne treg ne kohe kaq te shkurt kompania EDAG ka arritur te mbuloj rreth 70% te territorit ne Kosove ne sektorin e transportit,pritet njejt edhe ne furnizimin me pjese kembimi.