Miresevini

Themeluar ne Suhareke nga viti 2010, me lokacion te vendosur ne te njetin vend, kompania EDAG eshte nje nga komanite transportuese me efektive dhe me e besueshme prej Zvicrres ne Kosove dhe anasjelltas, duke ofruar sherbim te plote per klientet e saj.

Misioni

Misioni i kompanise EDAG eshte  angazhimi per te ofruar produkte te cilesise po ashtu dhe çmime te pranueshme.

Strategjia

Sot levizshmeria eshte parakusht per zhvillimin, mbijetesen dhe rritjen
ne boten e biznesit
modern.

Ekipi

Ekipi yne ka mjaft eksperience
ne pune dhe ekselence.
Te perkushtuar per nje
pune sa me te mire.

Kontakti

Ne menyre konstante ju
pergjigjemi klienteve tane.
Mund te na kontaktoni ne
çdo kohe.

Rreth Nesh

Ne 2008 kompania realizoj marreveshje  duke u bere  Distributor i kompanise se ujit natyral “ Lajthiza “ kompani nga Shqiperia  me lokacion te vendosur ne SuharekeNe 2013 kompania arriti te behej export dhe import partner i komapnis ‘’Gani Transport ‘’lme lokacion ne Zvicerr.

Ne 2017 kompania filloj te zgjeroj dhe zhvilloj biznesin e saj edhe ne sektorin automobilistik.

Pavarsisht te qenit ne treg ne kohe kaq te shkurt kompania EDAG ka arritur te mbuloj rreth 70% te territorit ne Kosove ne sektorin e transportit,pritet njejt edhe ne furnizimin me pjese kembimi.

Më shumë

Shërbimet

Sherbimi nr 1

Pershkrimi i sherbimit paraqitet
ketu 

Sherbimi nr 2

Pershkrimi i sherbimit paraqitet
ketu  

Sherbimi nr 3

Pershkrimi i sherbimit paraqitet
ketu  

Sherbimi nr 4

Pershkrimi i sherbimit paraqitet
ketu  

Ekipi

Ekipi yne ka mjaft eksperience dhe ekselence ne pune.
Te perkushtuar per nje pune sa me te mire. 

Më shumë